VRAĆAO SE IZ ŠKOLE

TRAGEDIJA KOD VINKOVACA: Tinejdžer teško stradao iskočivši iz brzog vlaka, našli ga pored pruge

Šesnaestogodišnji A.J., učenik jedne vinkovačke srednje škole, pronađen je u utorak teško ozlijeđen na željezničkoj pruzi kod Starih Mikanovaca, petstotinjak metara od njegove obiteljske kuće.

Ozlijeđeni je tinejdžer vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen najprije u bolnicu u Vinkovcima, a zatim je, zbog težine ozljeda, premješten u Klinički bolnički centar u Osijeku. U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj kažu kako postoji sumnja da je riječ o nesretnom slučaju te da će očevidom biti utvrđene okolnosti ovog događaja, piše Glas Slavonije.

Zabunom ušao u vlak koji ne staje u njegovu selu

Za nesreću se doznalo u utorak oko 12.30 sati kada je policiji u Vinkovcima dojavljeno da pored tračnica blizu željezničkog kolodvora u Starim Mikanovcima leži ozlijeđena osoba.

Prema saznanjima, najvjerojatnije je riječ o nesretnom slučaju jer nema naznaka da se radilo o pokušaju samoubojstva. Pretpostavlja se da je tinejdžer iskočio iz jurećeg vlaka. Neslužbeno se govori da je, vraćajući se iz škole, zabunom ušao u brzi vlak koji oko podneva kreće iz Vinkovaca prema Zagrebu, a ne staje u Mikanovcima.

Utvrđivanje okolnosti ove nesreće zasad otežava činjenica da nije bilo svjedoka koji su vidjeli što se doista dogodilo.

Povratak na Net.hr