TRAGEDIJA KOD BOSILJEVA: / Mladi lovac ustrijelio kolegu jer je mislio da se radi o divljači, iako je nosio reflektirajući prsluk!

U privatnom lovištu na području Bosiljeva u Karlovačkoj županiji smrtno je stradao 37-godišnji Dejan Kapš iz Vrbovskog kojeg je nehotice ustrijelio mladi 23-godišnji kolega.

28.8.2016.
23:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dejana je kolega ustrijelio u petak u prijepodnevnim satima, misleći da puca na divljač, piše 24 sata. Policija je 23-godišnjaka nakon očevida uhitila i ispitala, i protiv njega će biti podignuta kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu, no pušten je iz pritvora.

Bit će prijavljen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost i života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom. Dejan je, kako mještani navode, bio iskusan i oprezan lovac, a prilikom lova odjenuo je i reflektirajući prsluk.

Bio je iskusan lovac

"Ovo je strašan udarac za nas, nedostajat će nam svima. Dejan je bio zlatan dečko, izgubili smo velikog prijatelja. Bio je odličan susjed i prijatelj, vrijedan, veseo, pun energije i života. Za svakog je imao lijepu riječ, svakome je pomagao. Bio je predsjednik mjesnog odbora i uvijek se zalagao za naše mjesto. Obožavao je lov, stvarno strastven lovac. Svaki dan je bio u šumi, praktički je živio u njoj, a lov ga je zanimao odmalena.

Bio je izuzetno iskusan lovac, prošao je brojna lovišta u cijeloj zemlji, a upravo su njega lovci zvali kad bi trebalo tražiti ranjenu divljač, jer je iskusan i imao je lovačke pse tragače. Uvijek je bio oprezan i nikad nije srljao.

Bio je član triju lovačkih društava, u Osijeku je završio školu za magistra lova, a radio je kao revernik u šumariji u Vrbovskom. Strašno nas je to potreslo, tko bi se ovome nadao", rekao je za 24 sata Petar Medved, Dejanov susjed i prijatelj. Dejan je iza sebe ostavio neutješnu suprugu i dvogodišnjeg sina te sestru i ožalošćene roditelje.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali