UŽAS NA CESTI

DOZNAJEMO DETALJE TEŠKE NESREĆE U LIČKOM CERJU: Poginuli su žena i dijete u dječjoj sjedalici, sudarili su se kombi, automobil i kamper

U Ličkom Cerju kod Lovinca danas se oko 11 sati dogodila teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri vozila. U nesreći su, kako doznajemo, poginule dvije osobe, žena i dijete.

Prema informacijama iz Policijske uprave ličko-senjske, u nesreći su sudjelovala tri vozila: osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazile poginule osobe; kamper nizozemskih registarskih oznaka, te kombi vozilo slovenskih registarskih oznaka.

 

Policija je potvrdila da su poginuli jedna ženska osoba i dijete u dječjoj sjedalici.

Vozač osobnog automobila prebačen je u Opću bolnicu Gospić, no još uvijek nije poznata težina njegovih ozljeda. Tri osobe iz kampera kao i vozač kombija, prošli su neozlijeđeno.

O okolnostima koje su dovele do ove teške prometne nesreće više će se znati nakon očevida koji je u tijeku, a kojem rukovodi Državno odvjetništvo iz Gospića.

Zbog prometne nesreće, obustavljen je promet za sva vozila, a obilazak je reguliran kroz mjesta: Gračac (DC1) – Udbina (DC522) – Gornja Ploča (A1) – Sveti Rok (A1).

Povratak na Net.hr