POJAVILA SE I SNIMKA ZLOČINA / 'Ovo je ukleta zgrada!': Šokirani susjedi o mjestu gdje je otac ubio svoje troje male djece

'Kad sam doznao za zločin, pregledao sam kamere. Jedino što sam vidio je da se svijetlo u penthouseu upalilo nešto prije 2 sata u noći', kazao je jedan od susjeda komentirajući tragediju

25.9.2021.
13:25
Marko Prpic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U noći s petka na subotu u zagrebačkom naselju Mlinovi došlo je do strašne tragedije. Austrijanac sa stalnom hrvatskom adresom, 56-godišnji Harald K., ubio je svoje troje malodobne djece, od kojih je najmlađe imalo četiri godine.

Nakon što je svoju djecu navodno ugušio, pokušao je i sebi oduzeti život. Policija ga je pronašla omamljenog u stanu, ali je na mjestu događaja pronašla i troje djece bez znakova života.

O ovoj tragediji koja je potresla Hrvatsku progovorili su i susjedi. "Ovo je strašno", komentar je prvih susjeda koji su dali portalu 24 sata.

Svjetlo u penthouseu se upalilo nešto prije 2 sata

Jedan od susjeda kazao je za 24 sata da je znao na terasi viđati muškarca, ali kako govori, ne poznaje ga. "Ovo je ukleta zgrada. Stanovi u njoj nisu prodani pa ih se iznajmljuje", dodao je.

HINA je ranije objavila da policija nije imala postupanja u obitelji u kojoj se dogodila tragedija. Susjedi su kazali da je policija već u nekoliko navrata intervenirala u toj zgradi, ali naglašavaju, ne zbog stana u penthouseu u kojem se dogodio zločin.

"Kad sam doznao za zločin, pregledao sam kamere. Jedino što sam vidio je da se svijetlo u penthouseu upalilo nešto prije 2 sata u noći", rekao je susjed, dodajući kako nije ništa čuo jer mu je soba s druge strane, a i tek se ujutro vratio s posla.

'Kakav je to otac?'

Susjeda Štefanija Fulin kazala je kako je jučer u večernjim satima čula galamu, ali nije znala odakle ona dolazi.

"Ja sam oko 5 i 10 išla na bus. Vidjela sam policiju i sve ovo. Sinoć iza pola osam čula sam galamu točnije neke razgovore jače kada sam otišla po stalak s vešom. Nisam znala je li negdje unutra, al' od tuda je dolazilo.  Ja sam tu par mjeseci i nisam ih poznavala. Ovo je strašno, kakav je to otac. Ne znam što bi ja rekla, je li ostao živ?", rekla je susjeda Fulin.

"Ogorčena sam strašno, strašno mi je to, ja sam jako na djecu osjetljiva. Nema ništa u ovoj državi, niti su djeca niti žene zaštićeni. Imamo svoju državu imamo sve, nadali smo se svemu boljemu, međutim gledajte što se događa. Ja ovo strašno osuđujem", dodala je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali