UBIO SEBE I JOŠ DVOJE LJUDI

NOVO STRAVIČNO OTKRIĆE O SUDARU KOD OSIJEKA: Policija kaže da je to, možda, bilo samoubojstvo!

Policija istražuje mogućnost da se nesreća koja se sinoć dogodila na osječkoj Južnoj obilaznici dogodila s namjerom, točnije, da je vozač BMW-a htio počiniti samoubojstvo.

Vozač BMW-a zabio se u Peugeot, a u tom su frontalnom sudaru sinoć izgubljena tri života: supružnici iz Dalja koji su se vraćali s pogreba iz Rijeke, te Goran I. iz Tenje. Uslijed teških ozljeda, svi su preminuli na mjestu.

TROJE MRTVIH KOD OSIJEKA! Policija objavila tko je poginuo u jezivom sudaru automobila na obilaznici

Najavio da će se ubiti

Iako se u službenom policijskom priopćenju kaže da je vozač ‘dolaskom do skretanja prema županijskoj cesti broj 4068 prešao u suprotni trak ceste i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila iz suprotnog smjera’, Jutarnji list iz izvora bliskih istrazi doznaje da je 34-godišnji vozač BMW-a toga dana najavio da će počiniti samoubojstvo zbog svađe s djevojkom. Policija je navodno neposredno prije nesreće već bila u njegovom stanu zbog sukoba, a na pitanje radi li se zaista o samoubojstvu, Jutarnji je iz policije dobio sljedeći odgovor:

‘Postoje indicije koje upućuju na sumnju da je 34-godišnjak to mogao učiniti u namjeri da si oduzme život te u kriminalističkom istraživanju idemo u smjeru utvrđivanja svih činjenica ove nesreće o čemu ćemo po završetku istrage izvijestiti nadležno Državno odvjetništvo.’

NK Osijek - NK Inter Zapresic

Istraga se nastavlja

Prilikom prometnih nesreća koje su frontalni sudari, policija i inače istražuje postoji li mogućnost da se radi o samoubojstvu, no kako je Goran I. još u stanu navodno rekao da će se ubiti, u ovom slučaju postoje i stvarne indicije za to.

Policija i dalje nastavlja s istragom, a svi će događaji koji su prethodili ovoj strašnoj nesreći biti rekonstruirani.

U TRAGEDIJI KOD OSIJEKA BEZ RODITELJA OSTALO DVOJE DJECE: ‘Bili su dragi, kulturni ljudi. Cijelo mjesto je u šoku’

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr