Što se dogodilo?

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA: Bojnik HV-a suprugu i kćer je zatukao čekićem i izbo nožem

Policija još uvijke pokušava utvrditi zašto je bojnik Hrvatske vojske, pedesetogodišnji Ž. K. u petak ujutro u stanu u zagrebačkom naselju Špansko usmrtio svoju obitelj, a najviše detalja otkrit će, nadaju se, baka ubijene supruge, 85-godišnja A.R. koja je jedina preživjela krvavi pohod i od teških se ozljeda oporavlja u KBC-u Sestre milosrdnice.

Večernji list navodi da se zasad zna da se Ž.K. oko 6.40 sati počeo svađati sa suprugom, a potom je nožem i čekićem napao njezinu baku, koja je neko vrijeme s obitelji živjela u stanu na petom katu zgrade u Ulici Milana Rešetara 44, piše Večernji list.

Nju je izudarao čekićem i nožem joj nanio više reznih rana, a potom je nasrnuo na suprugu. I suprugu je izudarao čekićem te ju izbo nožem te je ona od teških ozljeda odmah preminula. Četverogodišnju kćer potom je nasmrt izbo nožem.

TRAGEDIJA: Časnik HV-a nožem izbo četverogodišnju kćer i suprugu, pa skočio sa zgrade

Nazvao majku

Prije nego što je skočio s petog kata, Košta je nazvao svoju majku, koja živi u mjestu Đurđanci pokraj Đakova, te joj rekao što je učinio. Navodno je bio u financijskim problemima jer mu je zbog kredita i alimentacije ostajao samo manji dio plaće.

Neslužbeno se doznaje da je u sustavu bilo poznato da se liječio, a neki izvori kažu da se liječio od alkoholizma. Je li i u petak ujutro bio pod utjecajem alkohola, još nije utvrđeno, piše Večernji list.

DETALJI STRAVIČNOG JUTRA: “Ubio sam ih, ubio sam ženu i kćer! Presudit ću i sebi”

Povratak na Net.hr