PROMET OBUSTAVLJEN / Strava u tunelu Ledenik na A1! Kamion je stao zbog kvara, naletio je kombi... muškarcu nije bilo spasa

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Promet autocestom je obustavljen od čvora Maslenice do Svetog Roka u smjeru sjevera te se promet odvija obilaznim pravcima

17.5.2023.
12:29
Ivana Ivanovic/PIXSELL
Play logo

U srijedu oko 11.10 sati na autocesti A1 u smjeru sjevera, u tunelu Ledenik došlo je do prometne nesreće u kojoj je poginuo jedan muškarac, javlja PU Zadarska.

Prema prvim informacijama, u nesreći su sudjelovala dva vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno, kako javlja Jutarnji list, u tunelu je u voznoj traci zbog kvara stao kamion na koji je naletio kombi. Uslijed udara jedna osoba iz kombija smrtno je stradala. 

Promet autocestom je obustavljen od čvora Maslenice do Svetog Roka u smjeru sjevera te se promet odvija obilaznim pravcima. Nakon očevida bit će poznato više informacija.

Tunel strave: Prije 17 godina ugašena četiri života

Inače, tunel Ledenik pamti se kao poprište jedne druge stravične prometne nesreće u kojoj su prije 17 godina naprasno ugašena četiri života, među kojima je dvoje djece. Tog kobnog 9. srpnja 2006. godine u tunelu Ledenik tegljač je brzinom od oko 90 kilometara na sat bez kočenja pokosio vozila ispred sebe, zdrobivši pritom u potpunosti automobil Opel Astru u kojoj su na mjestu poginuli Jadranka Matešić-Marković (45), njezin 11-godišnji sin Mihael te Zdenka Kuhta (49) i njezina 15-godišnja kćer Ines koji su se vraćale kući s ljetovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tegljačem je upravljao Miljenko Stričak koji je 24. studenoga 2009. godine pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina i 10 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo