POLICIJA GA KONAČNO OTKRILA

STRAVA NA TREŠNJEVCI: Četiri godine u stanu živio s mrtvom majkom i uzimao njezinu penziju

Nakon što je u petak policija u stanu na Trešnjevci pronašla leš žene, već danas je uhićen njezin 59-godišnji sin.

Sumnja se da je tijelo mrtve majke pune četiri godine čuvao u stanu. Nikome nije prijavio njezinu smrt, a razlog tome vjerojatno je bila mirovina što ju je nastavio preuzimati.

Ostaci tijela

Kako doznajemo od istražitelja, tijelo što je u stanu u Ulici Ivana Broza pronađeno bilo je već u prilično raspadnutom stanju, odnosno preostale su uglavnom kosti koje tek trebaju biti identificirane. No, s obzirom da je 59-godišnjak živio s majkom za sada je zaključeno kako se radi upravo o njezinom lešu.

Ovaj iznimno morbidan slučaj inspektori s Trešnjeve danas su finalizirali, te 59-godišnjaka prijavili za više teških kaznenih djela.

Što je sve morbidnom sinu stavljeno na teret?

Prema prijavi što je protiv njega podnijeta na teret mu se stavlja kazneno djelo “ostavljanja u teškom položaju bliske osobe”, “povreda mira pokojnika”, te “krivotvorenje isprava”. Budući da je iskorištavao karticu svoje pokojne majke prijeti mu kazna i do pet godina zatvora.

“Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičenika smo predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu”, potvrdili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Povratak na Net.hr