'PRIMAMO NEPRIMJERENE PORUKE' / Srpski Blic tvrdi da im je Matejev prijatelj poslao mail: 'Ono što je započelo nestankom dragog prijatelja...'

Image

'Ono je započelo nestankom našeg dragog prijatelja, a nastavilo se kroz medijsku difamaciju i kojekakve lažne informacije', piše prijatelj.

11.1.2022.
21:44

Srpski Blic piše kako im se mailom obratio jedan od prijatelja koji su bili u Beogradu s nestalim Matejem Perišom.

"Trenutno prolazimo kroz izrazito traumatično razdoblje - ono je započelo nestankom našeg dragog prijatelja, a nastavilo se kroz medijsku difamaciju i kojekakve lažne informacije koje svakodnevno dovode u pitanje naš integritet, moral i, što nam najteže pada, odnos prema našem prijatelju Mateju...". prenosi Blic.

'Kulminacija je konstantno uznemiravanje'

Kaže da  otkako je počela potraga za njihovim prijateljem, on i ostali Matejevi prijatelji dobivaju poruke neprimjerenog sadržaja.

"Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimjerenog sadržaja koje primamo od trenutka kada je naš boravak u Beogradu postao glavna priča", napisao je mladić. Mladić je istakao da se on i ostali prijatelji trude biti "maksimalna podrška Matejevoj obitelji  i istražnim tijelima koji rade na njegovom pronalasku".

Zaključio je i kako je uvjeren da  Matej biti pronađen.

Što je danas pretraživano?

S druge strane, srpski Pink je večeras objavio da su jedinice srpskog MUP-a i danas pretraživale Dunav nizvodno od Pančevačkog mosta. Navode kako su se rijeke i Sava i Dunav intezivno pretraživale nakon, navodnog, saznanja da je signal telefona nestalog mladića registran pokraj ograde na Savskoj promenadi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali