JEZIV SLUČAJ

SILOVANJE CURICE (2,5) IZ BJELOVARA: Majka optužena jer nije spriječila supruga u stravičnom činu

Javnost je ostala zgrožena nakon što se potkraj 2015. godine pojavila informacija o slučaju zlostavljanja 2,5-godišnje curice iz okolice Bjelovara.

Sve oči bile su uprte u očuha D.P. (25) kojeg je 20-godišnja majka djevojčice branila, a druge je uvjeravala kako ona nije odgovorna za zlostavljanje. D.P. se čudio kako ona nije uhićena s njim, a tužitelji su pola godine kasnije odlučili podignuti optužnicu protiv majke. Smatraju da je ona od 1. siječnja 2014. do 26. studenoga 2015. godine fizički zlostavljala dijete iako je bila “svjesna da time ugrožava i nepovoljno utječe na cjelokupan psihofizički razvoj”, piše Jutarnji list.

Tužiteljstvo smatra da je majka šamarala i tukla djevojčicu rukama po glavi i tijelu. Na teret joj se stavlja i udaranje nogom u stražnjicu, a optužena je i da je djevojčicu grizla po rukama. Također ju se tereti i da nije poduzela ništa 26. studenoga kada je očuh tukao dijete koje je kasnije imalo hematome po licu, glavi i tijelu. Isti dan nije spriječila partnera da se seksualno iživljava nad curicom.

CURICI (2) OPERIRALI SPOLOVILO: Očuh negirao silovanje, majka mijenja priču

Majka se branila da nije grizla ni tukla kćer nego je to činila suprugova četverogodišnja sestra. Kazala je kako je djevojčica znala imati ugrize na rukama sve do krvi. Ispričala je i kako je njezin suprug istukao djevojčicu.

“Bacio ju je na krevet pa je potrbuške pala na stranicu kreveta i vjerojatno se tada rasjekla. On je lud čovjek. Pokušala sam ga zaustaviti s leđa, a kasnije kad sam malu tuširala, vidjela sam rasjekotinu između spolovila i guze iz koje je krvarila”, ispričala je majka.

Povratak na Net.hr