Sina (7) mu prije dva dana u parku napao i ugrizao pas, od policije još ni glasa

Pas mješanac ugrizao je sedmogodišnjaka u utorak oko 16.30 sati u parku u zagrebačkom naselju Voltino, u blizini Dječjeg vrtića ‘Zvončić’, u Golikovoj ulici. Dječaku koji se igrao u parku uzrokovao je ozljedu na prsima dubine nekoliko milimetara, a baki i djedu koji su s djetetom bili u parku priuštio je veliki stres.

“Roditelji su me odmah zvali da mi kažu što se dogodilo i da dijete treba voditi u bolnicu. Moj sin tvrdi da psa nije ni pipnuo, ovaj se samo zaletio i skočio mu na prsa te ga ugrizao”, ispričao nam je otac (podaci poznati redakciji) sedmogodišnjaka, koji je čitav slučaj prijavio policiji.

“Imamo liječničku dokumentaciju, posjetili smo i Vinogradsku i Klaićevu bolnicu. No, policija nam se još nije javila, nisu ispitali ni vlasnika psa ni moga oca koji je bio u parku”, ispričao nam je zabrinuti roditelj.

Djed je nakon incidenta razgovarao s vlasnicima psa koji tvrde da je životinja cijepljena, a čitavoj su situaciji, priča otac, pristupili kao da je riječ o zezanciji.

“Kad su vidjeli što se dogodilo, ipak su psa vezali, ispričali su se, ali nisu ostavili nikakve podatke mome ocu. Radi se o psu koji je veći od pola metra, a moj sin mi ga opisuje kao mješanca labradora i terijera”, kaže otac, koji i dalje čeka da mu se javi netko iz policije.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr