NEOPISIVA TRAGEDIJA

SAHRANILA KĆI, BORI SE S RAKOM, A MUŽ LEŽI U KOMI: Hrabra majka otvara račun za sina ako ostane siroče

Sanela Prispilović iz Cvetkovca kod Koprivnice proživljava neopisivu tragediju. U četvrtak je sahranila dvogodišnju kći Emanuelu koja je dva dana ranije poginula u strašnoj prometnoj nesreći, a suprug joj leži u induciranoj komi.

Njezin muž Željko stajao je na stazi pored ceste držeći djevojčicu u naručju kada je na njih automobilom naletjela 21-godišnja vozačica iz Karlovca Ludbreškog. Djevojčica je preminula na putu u koprivničku bolnicu, a otac je od siline udara zadobio teške i po život opasne ozljede glave i prsnog koša. S njima je bio i šestogodišnji sin Mihael koji je prošao neozlijeđen.

NOVI DETALJI HORORA KOD KOPRIVNICE: Otac je kćer (2) držao u rukama

Strepi za suprugov život i sinovljevu budućnost

“Suprugu je i dalje stanje nepromijenjeno, ali je u induciranoj komi. Danas u subotu, ide na CT mozga, i kroz tjedan dana će ga kako su mi rekli liječnici probuditi”, kazala je za 24 sata hrabra majka i supruga koja boluje od zloćudne bolesti – melanoma koji joj se proširio na unutarnje organe.

U trenutku nesreće bila je na liječenju u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Sestara Milosrdnica. Čim je čula za tragediju koja je zadesila njezinu obitelj, sanitetskim kolima doputovala je u Cvetkovec kako bi bila sa sinom.

“Situacija s mojom bolesti baš i nije sjajna. No, moram ostati dok ne vidim što će biti sa suprugom. Pa tek onda idem natrag na liječenje. Sin će s mojim ocem na Lošinj, dok Željko ili ja ne ozdravimo”, kazala je drhtavim glasom za 24 sata.

STRAŠNA SUDBINA: Djevojčica (2) poginula, otac se bori za život, a majka boluje od raka

Jedini prihod – Željkova plaća opterećena kreditima

Nezaposlena je, a njihova obiteljska kuća je pod hipotekom. Osim plaće koju njezin suprug prima kao djelatna vojna osoba, drugih prihoda nemaju. Čuvši za njihovu tragediju, mnogi ljudi žele pomoći obitelji Prispilović.

“Hvala svima koji nam žele pomoći jer je Željkova plaća opterećena kreditima za kuću, i gotovo minimalno mu ostaje kad se banke naplate. U ponedjeljak ćemo otvoriti račun na sina, jer ne daj Bože da suprug ili ja izgubimo bitku za život, onda barem da sin ima nekakvu financijsku potporu za budućnost jer je i kuća pod hipotekom banke”, kazala je očajna, no i dalje hrabra majka.

Cvetkovec prometna nesreća

 

Povratak na Net.hr