RAZBIJA SE LANAC PREPRODAJE KOKAINA: / U Dubrovniku priveli muškarca kojeg sumnjiče za povezanost s narko-miljeom

Image

Jučer je uhićena još jedna osoba koja se dovozi u vezu s preprodajom kokaina i zločinačkim udruženjem

9.2.2021.
12:02
Play logo

Uhićena je i u prostorije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske privedena još jedna osoba koja se dovodi u vezu s preprodajom kokaina o kojoj se pisalo krajem siječnja, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik.

Podsjetimo, policija je tada izvijestila da se radi o zločinačkom udruženju od ukupno četiri osobe za koje je utvrđena osnovana sumnja da su stavili u promet najmanje 146 kilograma kokaina od čega su stekli imovinsku korist od najmanje 32 milijuna kuna koju su međusobno podijelili. Organizator zločinačkog udruženja je bio 59-godišnjak koji je financirao i razradio detalje transporta kokaina teretnim brodovima u Luku Ploče odakle je dalje organizirao njegovu dalju distribuciju po Hrvatskoj i Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi hrvatski državljani, jedan u dobi od 59 godina, 55-godišnjakinja i muškarac u dobi od 44 godine, uhićeni su na području Metkovića i Zagreba, dok se 50-godišnji talijanski državljanin nalazi u pritvoru još od lipnja prošle godine, kada je u njegovom vozilu, u pograničnom području grada Ploča, pronađeno gotovo 25 kg kokaina.

Sinoć je uhićena još jedna osoba koja se dovozi u vezu s tim slučajem. Dubrovački dnevnik zatražio je više detalja od Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, odakle su kazali su izvidi tajni te kako nisu u mogućnosti iznositi informacije vezane uz uhićenje. Službeno priopćenje tako se može očekivati nakon završetka kriminalističkog istraživanja.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo