DRAMA NA TRAJEKTU KOD BRAČA / Putnik skočio u more: Dok ga je posada izvlačila, on se odupirao

Netko od putnika uočio je muškarca koji je skočio u more i dojavio posadi koji su smjesta krenuli u akciju spašavanja i nakon 15 minuta izvukli ga iz mora iako se opirao

2.1.2022.
19:11

U nedjelju poslijepodne na trajektu Juraj Dalmatinac koji je plovio iz Splita put Brača, odigrala se prava drama. Naime, kako pišu 24 sata, jedan je putnik skočio u more. Srećom, netko od putnika to je uočio i javio članovima posade koji su smjesta krenuli u akciju spašavanja. U more su spustili čamac za spašavanje i nakon 15 minuta izvukli muškarca iz mora.

''Dok su ga izvlačili on se opirao. Kada su ga izvukli, svi su putnici zapljeskali', ispričala je za 24 sata jedna putnica s trajekta.

Ne zna se zašto je skočio i zašto se opirao

Incident je potvrdio i lučki kapetan Željko Kuštera rekavši da je mlađi muškarac skočio u more kada je trajekt bio otprilike jednu nautičku milju udaljen od Supetra.

''Posada je zaista brzo reagirala, spustili su brzu brodicu i izvukli ga van. Brod kapetanije je išao prema njima, na obali je čekala Hitna pomoć, da se vidi u kakvom je psihofizičkom stanju. Nije to dugo trajalo, netko ga je vidio od putnika ili posade, i nisu ga ni u jednom trenutku ispuštali iz vida. Mrak je pa je malo teže, ali sve je uspješno okončano'', kazao je lučki kapetan Kuštera.

Zasad nije poznato što je nagnalo muškarca da skoči u more te zašto se opirao spasiocima.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali