DRAMATIČAN OKRŠAJ

NET.HR DOZNAJE DETALJE PUCNJAVE U SPLITU: Strojnicom izrešetao suprugu, a zatim sebi pucao u glavu i preživio

U Splitu je u srijedu rano ujutro došlo do pucnjave u kojoj je ubijena žena i ozlijeđen muškarac, oboje još nepoznatog identiteta, doznaje se u splitskoj policiji koja sa Županijskim državnim odvjetništvom istražuje što se točno dogodilo, tko je i zašto pucao.

Policija je dojavu o pucnjavi dobila u 4.20 sati. Prijavljeno im je da se puca u Ulici Hrvatske mornarice, na parkingu kod Pomorske škole, nedaleko od stadiona na Poljudu.


Kada su došli na mjesto događaja, u kombi vozilu marke Mercedes bila je mrtva žena, a uz vozilo je ležao ozlijeđeni muškarac. On je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u KBC Split.
U bolnici još ne žele otkrivati težinu njegovih ozljeda jer je na liječničkoj obradi.

Obračun supružnika završio kobno

Kako doznajemo, ubijena je Marica Č. (50), a pokraj kombija je pronađen njezin ranjeni suprug Boris Č. (49). Kod sebe je imao jurišnu pušku Zagi. Pucao je sam sebi u glavi, ali je preživio pokušaj samoubojstva. Prema informacijama koje doznajemo, Boris je prije nekoliko mjeseci prijavljen zbog obiteljskog nasilja, a oboje su prijavljivani zbog razbojništva.

Policija je o svemu obavijestila Županijsko državno odvjetništvo koje će tijekom jutra koordinirati očevidom. Tijekom noći je mjesto događaja ograđeno, te je tamo policija koja čuva sve dokaze. Više informacija očekuje se nakon što se obavi očevid.

Povratak na Net.hr