TO IM NIJE PRVI SUKOB

KRVAVA NOĆ U MALOM LOŠINJU, DOŠLO JE DO PUCNJAVE U ULICI PUNOJ TURISTA: Jedan brat ubio drugoga, razoružali su ga specijalci

Jučer oko 23 sata u Malom Lošinju je došlo do pucnjave u kojoj je smrtno stradao 53-godišnji muškarac.

Radi se o hrvatskom državljaninu koji je preminuo tijekom pružanja liječničke pomoći. Do pucnjave je došlo u ulici Priko, u kojoj se nalazi nekoliko kafića i restorana i u kojoj se kreće velik broj turista.

Doznajemo kako je riječ o braći koji su vlasnici konkurentskih restorana Galeb i Koralj, lokala koji se nalaze na samoj lošinjskoj rivi, u strogom centru grada. Radi se o braći Curry.

Preminuo dok su mu pružali pomoć

‘Sinoć oko 23  sata u Malom Lošinju u Ulici Priko došlo je do narušavanja javnog reda i mira i pucnjave u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Riječ je o 53-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je preminuo tijekom pružanja liječničke pomoći, priopćila je danas PU primorsko-goranska.

Obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci. Uhićena je jedna osoba, a kriminalističko istraživanje i dalje traje, priopćila je PU primorsko-goranska.

Braća su se i prije sukobljavala

Neslužbeno se doznaje kako su se braća i prije sukobljavala te da je već bilo potezanja pištolja, piše Novi list.

U jednom su trenutku na Lošinj pristigli i specijalci jer se počinitelj zatvorio u lokal. Naposljetku se ipak sam predao policiji, a oni su ga razoružali.

Mještani s kojima smo razgovarali šokirani su ovim ubojstvom. Još uvijek su potreseni viješću o incidentu u samom središtu grada prije nekoliko dana. U tom je sukobu jedna osoba teško ozlijeđena te se građani pitaju zašto nema više policije na ulicama s obzirom na velik broj turista u gradu.

Povratak na Net.hr