Play ponuda

JEDAN POGINUO, DVOJE OZLIJEĐENIH / Strašna prometna nesreća na ulazu u Valpovo: Vatrogasci su morali rezati lim da bi spasili unesrećene

Image
Foto: DVD Valpovo

U sinoćnjoj prometnoj nesreći u Valpovu poginuo je vozač jednog automobila, dok su vozač i suvozačica iz drugog vozila ozlijeđeni

19.6.2022.
8:08
DVD Valpovo
Play ponuda

Subota uvečer bila je kobna za 32-godišnjaka koji je izgubio život u teškoj prometnoj nesreći na državnoj cesti kod ulaza u Valpovo. On se sudario s drugim automobilom koji je za sobom vukao prikolicu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Iz Policijske uprave osječko-baranjske utvrdili su kako se prometna nesreća dogodila oko 22.27 sati te da su, uz poginulog 32-godišnjaka, ozlijeđeni 48-godišnji vozač drugog automobila i njegova 56-godišnja suvozačica. Oni su prebačeni u KBC Osijek. Vozač je prošao s teškim, a suputnica s lakšim ozljedama.

shimmer fallback
shimmer fallback

Na mjestu zbivanja pojavili su se i vatrogasci DVD-a Valpovo koji su morali rezati lim automobila kako bi spasili unesrećene. "Na intervenciju izlazimo s navalnim vozilom, autocisternom i pickupom te 11 vatrogasaca. Odmah po dolasku pristupili smo izvlačenju dvije ozlijeđene osobe iz auta koristeći hidraulički alat. Nažalost jedna osoba je smrtno stradala", priopćili su.

U međuvremenu se oglasila i PU osječko-baranjska koja je utvrdila uzrok nesreće nakon očevida. "Prometna nesreća se dogodila u subotu nešto iza 22 sata, kada je 32-godišnjak, vozeći osobni automobil valpovačkom Ulicom Matije Gupca, izlaskom iz zavoja, zbog neprilagođene brzine, prešao na suprotnu kolničku traku i udario u automobil iz suprotnog smjera", otkrili su iz policije.

Play ponuda
Play ponuda