FOTO: Prepoznajete li ove muškarce, policija traži pomoć građana

Zbog sumnje da su 10. siječnja ove godine oko 11 sati, uporabom nadražujućeg spreja i tjelesne snage u zlatarnici u Jurišićevoj ulici počinili kazneno djelo razbojništva, policija traži dvojicu muškaraca s fotografija.

Jedan je mlađe životne dobi, visine 180 cm, srednje tjelesne građe. U vrijeme počinjenja kaznenog djela, nosio je crnu motorističku kacigu sa sivim i bijelim detaljima, crnu jaknu s kapuljačom krznenog obruba i nepoznatim amblemom na desnoj nadlaktici, crni donji dio trenirke s bijelom crtom na vanjskoj strani nogavica i bijele tenisice.

Drugi muškarac je starosti oko 40 do 50 godina, visok oko 185 do 190 cm, srednje tjelesne građe. Nosio je tamnu šilt kapu s dva amblema na lijevoj strani kape, crnu jaknu sa amblemom na lijevoj strani u predjelu prsa, crvenu majicu, crne hlače i crne cipele.

Policija moli građane da ako imaju korisne informacije o nepoznatim muškarcima s fotografija da obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Povratak na Net.hr