NESREĆA KOD DUBROVNIKA

VOZAČ PIJAN PREGAZIO BICIKLISTA PA SABLAZNIO LIJEČNIKE: ‘Štooo, Hajduk je s Lokomotivom igrao samo 1-1?!’

Nakon što je jučer u popodnevnim satima na Vidikovcu iznad Dubrovnika bezobzirno pogazio 66-godišnjeg kanadskog biciklista, ne prestaju u javnosti izlaziti detalji o vozaču kamiona zaposlenom kod tvrtke Georad iz Makarske.

Kako Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje, vozač kamiona je imao 1,18 promila alkohola u krvi, a ovo nije njegova prva prometna nesreća sa smrtnim posljedicama.

Vozač, koji je sinoć pritvoren nakon vađenja krvi u dubrovačkoj Općoj bolnici i davanja iskaza, je 1994. godine imao prometnu nesreću također sa smrtnim posljedicama, a u međuvremenu je imao još jednu nezgodu gdje su sudionici zadobili teške tjelesne povrede.

“Štooo, Hajduk je s Lokomotivom igrao samo jedan naprema jedan?!”, zapitao se pijani vozač u bolnici samo nekoliko sati nakon tragične nesreće. Njegov komentar je sablaznio i djelatnike bolnice, ali i službenike policije koji su ga dopratili na vađenje krvi i urina.

Podsjetimo, vozač kamiona je nakon prometne nesreće pobjegao u nepoznatom smjeru, a policija je uputila molbu građanima da dojave ako vide crveni kamion makarskih registarskih tablica.
Vozač je zaustavljen u blizini Slanog, te odveden u postaju Prometne policije u Dubrovniku gdje je nakon redovne procedure i zadržan.

Danas u popodnevnim satima, okrivljeni bi trebao biti odveden pred sud koji će dalje odlučiti o daljnjim mjerama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr