OKRUTAN ZLOČIN

POLICIJA RAZRIJEŠILA MISTERIOZAN SLUČAJ: Prvi doznajemo tko je žena uhićena zbog ubojstva bogatašice u Pakracu, nađena je smrskane glave…

Prije mjesec i pol dana u Pakracu je na luksuznom obiteljskom imanju ubijena 68-godišnja Blaška Skender. Nakon opsežne istrage policija je, čini se, razriješila slučaj, a Net.hr neslužbeno doznaje da je Blašku Skender ubila kći.

Kako smo tada pisali, nesretna žena ubijena je u svojoj kući, a smrskane glave pronašli su je policajci i vatrogasci koji su na intervenciju izašli nakon dojave sina koji živi u inozemstvu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je danas objavila da za ubojstvo Blaške Skender sumnjiči 45-godišnju njemačku državljanku.

Net.hr neslužbeno doznaje da policija za ovaj jeziv zločin sumnjiči kćer Blaške Skender koja je i uhićena u Austriji po tjeralici hrvatskih vlasti.

Policija ne otkriva koji su motivi ubojstva, no danima nakon ubojstva spekuliralo se da se radi o koristoljublju jer je 68-godišnjakinja naslijedila veliko bogatstvo.

Skender, djevojačko Petkov, rođena je u mjestu Krilatica u Makedoniji te je bila u braku sa Zvonkom Skenderom koji je od nje bio 28 godina stariji. Imali su troje djece, dvije kćeri te sina koji su rođeni u Njemačkoj.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr