SJEO NA KAUČ / Policija uhitila muškarca koji je ušao u susjedin stan s pištoljem pa tamo proveo nekoliko dana: 'Evo me, narode!'

Image
Foto: Screenshot/Danas.hr

Sve se dogodilo u samom centru Zagreba, na križanju prilaza Gjure Deželića i Medulićeve ulice, a nakon incidenta susjeda je odmah istrčala van i pobjegla

15.9.2023.
17:00
Screenshot/Danas.hr
Play logo

Muškarca, koji je prije tri dana na silu ušao u susjedin stan s pištoljem i sjeo na kauč, uhitila je policija. Kako piše Danas hr. sve se dogodilo u samom centru Zagreba, na križanju prilaza Gjure Deželića i Medulićeve ulice, a nakon incidenta susjeda je odmah istrčala van i pobjegla. Od tad je muškarac u tom stanu.

Policija je danas stigla u stan, a nakon pet sati - uspjela je muškarca izvući iz stana i odvesti ga u policijskom kombiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRAGEDIJA U ISTRI /

Ovo je auto u kojemu su izgorjele dvije osobe, pogledajte kako je izgledalo mjesto strave

Image
TRAGEDIJA U ISTRI /

Ovo je auto u kojemu su izgorjele dvije osobe, pogledajte kako je izgledalo mjesto strave

"Evo me narode", vikao je muškarac kroz smijeh, dok su ga dvojica policajaca izvlačila iz zgrade.

Sud je odbacio tužbu

Taj stan, naime, ima 136 metara kvadratnih, a već koliko godina oko njega se vodi pravna bitka. Privedeni muškarac i jedna žena naslijedili su ga od čuvenog redatelja i na sudu se izborili da za njega ne plaćaju pričuvu.

Prije par godina, suvlasnici zgrade su tužili privedenog muškarca Paola i Sandru Fanelli zbog neplaćene pričuve pa tvrdili da im dvojac duguje nešto više od 6500 kuna. U tužiteljima je, između ostalih, bila i Katja Gotovac kojoj je majka Mani Gotovac darovala taj stan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Ipak, Općinski sud u Zagrebu odbacio je tužbu, to jest, nije prihvatio zahtjev za ovrhom tako da su suvlasnici morali pokriti troškove suđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac koji je priveden danas, taj je stan naslijedio od oca Marija Fanellija, poznatog redatelja dokumentaraca i igranih filmova. I baš je to zakopliciralo cijelu priču oko vlasništva stana, to jest, obveze plaćanja pričuve.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo