NEKAD PRIJATELJI

POKUŠAJ UBOJSTVA: Brutalno pretukao 26-godišnjaka i slomio mu kosti lica i lubanje

U Kuli Atlagić u srijedu je došlo do tučnjave između nekad dobrih prijatelja pri čemu je jedan od njih zadobio teške tjelesne ozljede te je prevezen u zadarsku bolnicu. Drugi muškarac je zaradio kaznenu prijavu zbog sumnje u teško ubojstvo u pokušaju.

Dvojica nekad dobrih prijatelja iz okolice Benkovca, između kojih su u posljednje vrijeme poprilično narušeni odnosi, u srijedu su se fizički sukobila u Kuli Atlagić te je jedan od njih pritom zadobio teške ozljede, piše Zadarski.hr.

Naime, 26-godišnji A.B. je fizički napao 33-godišnjeg J.Z. i počeo ga brutalno udarati. Iako je napadnuti jače fizičke građe, 26-godišnjak, koji inače trenira borilačke vještine, u napadu mu je slomio kosti lica i lubanje. J.Z. je potom u teškom stanju prebačen u zadarsku bolnicu.

Dvadesetšestogodišnjak je uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u teško ubojstvo u pokušaju, priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a tijekom dana bit će priveden županijskom državnom odvjetniku i istražnu sucu, piše Zadarski.hr.

Zadarski.hr/Danas.hr

Povratak na Net.hr