PILI VIŠE VRSTA ALKOHOLA: / Tina Katanić nekoliko puta ponovila da se uopće ne sjeća seksa s trojicom mladića!

Image

Trojicu mladića manekenka i voditeljica Tina Katanić prijavila je nakon što su u javnost potkraj svibnja i početkom lipnja iscurile dvije njezine eksplicitne snimke s J. L. i D. Z.

25.1.2017.
22:13
Play logo

NAJPOZNATIJI HRVATSKI SEKS-SKANDAL: Pred sudom će objasniti zašto je snimao seks s Tinom Katanić

Image
NAJPOZNATIJI HRVATSKI SEKS-SKANDAL: /

Pred sudom će objasniti zašto je snimao seks s Tinom Katanić

Image
NAJPOZNATIJI HRVATSKI SEKS-SKANDAL: /

Pred sudom će objasniti zašto je snimao seks s Tinom Katanić

Upravo na temelju njezina iskaza i podataka iz mobitela, koji je pronađen kod M. K. i zaplijenjen, odvjetništvo je podnijelo optužnicu protiv Domagoja R. (24) za neovlašteno snimanje i distribuciju tih snimki, pišu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronađene su 24 snimke

Na mobitelu, koji je Domagoj prodao kad su mediji počeli pisati o snimkama, policija je pronašla 24 snimke kraćeg trajanja koje prikazuju Tinu u odnosu s dvojicom mladića. One će na sudu biti upotrijebljene kao dokazni materijal protiv optuženoga. Domagoj je pak nedostupan pravosudnim tijelima, ne odaziva se na pozive suda te mu je adresa nepoznata. Zbog opasnosti od bijega sud mu je odredio istražni zatvor te će ga policajci, čim ga lociraju i uhite, odvesti u zatvor u Remetincu.

Podsjećamo, početkom studenoga 2014. godine, Domagoj je nazvao Tinu i dogovorio susret. Kad su se našli, on je već bio u društvu s J. L. i D. Z. Svi četvero su pili više vrsta alkohola, a što se točno dogodilo Tina se ne sjeća jer je, kako je ispričala tužiteljima, bila u alkoholiziranom stanju.

U svojem je iskazu pred tužiteljima nekoliko puta ponovila da se ne sjeća da je s trojicom muškaraca imala bilo kakav spolni odnos, a posebno nije vidjela niti je bila svjesna da bi Domagoj R. nju i J. L. i D. Z. snimio u eksplicitnoj situaciji. Sjeća se da je Domagoj koristio iPhone, no nije točno znala koji model je imao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za postojanje eksplicitne snimke saznala je od prijatelja koji su joj javili nakon što je snimka, prvo putem WhatsAppa, a potom i na internetskim portalima, počela kružiti. Rekli su joj i da svi portali nisu prikazali snimku koja traje tri minute, nego samo isječke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
VRATILA SE NA POSAO: /

Tina Katanić nosila prvu reviju nakon seks skandala

Tina sad samo želi da sve sporne snimke budu izbrisane s interneta kako bi mogla normalno živjeti jer želi zasnovati obitelj i ne želi da je tako nešto prati kroz život.

I dok se Domagoj R. u istrazi branio šutnjom, u odgovoru na optužnicu ustvrdio je da ne postoji nijedan konkretan dokaz koji je može potvrditi. Da je imao namjeru objaviti snimku, kaže, pustio bi ih sve te da su one puštene s mobitela J. M.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je Tini zaista bilo loše i da se ničega nije sjećala, ne bi iduće jutro otišla s nama na kavu i pozvala nas na ručak", kaže Domagoj.

Nakon što su snimke izašle u javnost život mu se pogoršao, počeo je dobivati prijetnje, a propalo mu je i nekoliko nogometnih transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domagoju ovo nije prvi sukob sa zakonom

M. K., kod kojega je policija pronašla i zaplijenila mobitel, istražiteljima je ispričao da je u travnju ili svibnju 2015. htio kupiti mobitel i da mu je Domagoj prodao iPhone 6 za oko 3000 kuna. Tvrdi da nije uspio otvoriti mobitel ni pregledati njegov sadržaj jer je bio šifriran, a Domagoj mu nije otkrio šifru. Kupio ga je nekoliko dana prije ili poslije nego što se snimka pojavila na portalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Domagoju ovo nije prvi sukob sa zakonom. Još je u travnju 2012. pravomoćno osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, uvjetno na tri godine zbog ucjene. Osim toga, u drugom je slučaju optužen da je potkradao roditelje tadašnje djevojke i da im je od studenoga 2014. do travnja 2015. godine ukrao Rolex i 170.000 kuna gotovine.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo