PIJAN MALTRETIRAO ŽENU, ALI NIJE SE DOBRO PROVEO: / 'J....i te tvoji kolači! Samo trošiš moj novac, zovi policiju da to riješimo!'

Pedesetjednogodišnji Slunjanin proglašen je krivim i uvjetno osuđen na mjesec dana zatvora jer je pijan vrijeđao suprugu tvrdeći da samo peče kolače dok on radi i zarađuje

30.6.2019.
21:33
Ilustracija: Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Muškarac iz Slunja, star 51 godinu, osuđen je na 30 dana uvjetnog zatvora zbog maltretiranja svoje supruge. Kazna se neće primijeniti ako u narednih 12 mjeseci isto ne ponovi. KAportal piše kako je Slunjanin proglašen krivim jer je 22. prosinca prošle godine, oko 17 sati, u njihovoj obiteljskoj kući pijan (s 1,72 promila alkohola u krvi) vrijeđao suprugu.

"J....i te kolači, što to pečeš, neću to dozvoliti, samo trošiš moj novac", govorio je supruzi kako je navedeno u presudi.

Rekao joj da zove policiju, a ona ih pozvala pa su ga priveli

Potom je isključio struju, ali njegova supruga ponovno ju je uključila kako bi mogla nastaviti peći kolače. On je potom nastavio sa sličnom salvom uvreda na njezin račun: "J….i te tvoji kolači! Ovdje samo ja radim, a ti samo trošiš novac. Zovi policiju da to riješimo."

Ona je njegove riječi shvatila ozbiljno pa je doista pozvala policiju koja ga je uhitila. U pritvoru je proveo dva dana. Na sudu je priznao krivnju, ali je rekao da ponekad i njegova supruga izazove supruga sukob. Kazao je i da nije ovisnik o alkoholu. Sud mu je odredio zaštitnu mjeru zabrane približavanja supruzi na manje od dva metra.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali