ZNA SAVRŠENO ENGLESKI, ALI NIJE IZ ENGLESKE / Riješili misterij: Otkrili identitet žene pronađene na Krku koja nije znala vlastito ime - nekoć je bila dio celebrity svijeta u Americi

Završila je kao beskućnica, a dvije godine su joj u Americi pomagale razne udruge, da bi 2015. godine otišla u Irsku

22.9.2021.
10:14
PU primorsko-goranska
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako se još čeka potvrda policije, "Potraga" RTL-a u večerašnjoj emisiji otkriva identitet žene koja je u nedjelju, 12. rujna, pronađena na otoku Krku, na obali u blizini mjesta Čižići, a koja savršeno govori engleski jezik.

Kada je pronađena gospođa se nije mogla sjetiti ni imena ni bilo kakvih drugih osobnih podataka, pa je policija u jednom trenutku i zatražila pomoć građana ne bi li utvrdila njen identitet.

Radi se o Danieli Adamcovoj, Slovakinji koja je u jednom trenutku svoga života bila čak dio celebrity svijeta u Americi. Izrađivala je nakit koji je nosila Brigitte BardotBarbara Streisand, postava serije "Prijatelji" i mnoge druge slavne osobe.

Završila kao beskućnica

U jednom je trenutku Adamcová napustila taj svijet te je završila kao beskućnica. Dvije godine su joj u Americi pomagale razne udruge koje pomažu beskućnicima, da bi 2015. godine otišla u Irsku. 

RTL je neslužbeno doznao da je potom putovala Europom i vlakom došla do Hrvatske. U večerašnjoj emisiji RTL-a u 19.20 sati pogledajte detalje kako je završila u divljini otoka Krka na obali, ozlijeđena, dehidrirana i bez svijesti o sebi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali