PRIJETE IM OŠTRE KAZNE / Optužila dvojicu za silovanje. Osumnjičeni: 'Nelogično... U ljubavnom sam trokutu s njom i njezinim suprugom već duže vrijeme'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U slučaju da dođe do dizanja optužnice i do osuđujuće presude, prijeti im od tri do 15 godina zatvora

12.9.2023.
19:20
Dusko Jaramaz/PIXSELL
Play logo

Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu zbog sumnje da su dvojica muškaraca počinili kazneno djelo protiv spolne slobode na štetu jedne žene. Ta im se činjenica nije svidjela pa je osumnjičeni dvojac D.M. i A.S. odlučio uložiti žalbu na rješenje tužiteljstva o provođenju istrage kao i na rješenje o tajnosti iste, javlja Jutarnji list.

Image
'PALA' DILERICA /

Splitska liječnica (47) pisala nepostojeće recepte pa trgovala s narkoticima i hormonima rasta

Image
'PALA' DILERICA /

Splitska liječnica (47) pisala nepostojeće recepte pa trgovala s narkoticima i hormonima rasta

Oni negiraju krivnju te djela koja im se stavljaju na teret smatraju nejasnim i nerazumljivim. Točnije tereti ih se da su lani putem prisile i bez pristanka izvršili spolni odnos s oštećenom, a s kojom je prvoosumnjičeni čak u kumskim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi već duže vrijeme prakticiramo seks u troje. Prije tog inkriminiranog događaja, ona je dobrovoljno stupila u spolni odnos sa mnom. I to je nesporno jer na njoj nema ozljeda niti tragova nasilja, a kamoli prisile. Da je to što ona tvrdi istinito, ne bi to prijavila onda nakon nekoliko dana. Nije logično da bih ja nju prisiljavao na seks jer seks već duže vrijeme ja i ona prakticiramo s njezinim suprugom", ustvrdio je D.M.

POGLEDAJTE VIDEO: Branili kolegu silovatelja, pa se usiljeno ispričali. Kako su Ashton Kutcher i Mila Kunis postali persone non grata

Play logo

Unatoč iscrpnim žalbama osumnjičenika Županijski sud iste smatra neutemeljenima. Sada je na potezu tužiteljstvo o kojem ovisi hoće li slučaj dalje rezultirati podizanjem optužnice ili ne. U slučaju da dođe do dizanja optužnice i do osuđujuće presude, prijeti im od tri do 15 godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo