UBOJICA KRITIČNO

OBITELJSKA TRAGEDIJA U KRUŠEVU: Ubijena je sestrična Tomislava Karamarka

Supružnici iz Kruševa koji su u ponedjeljak bili sudionici krvave tragedije prije dvije godine su obije prijavljeni policiji, jer su se svađali pred maloljetnim djetetom. M.B., pak, koji je ubio svoju suprugu, zbog obiteljskog je nasilja prijavljen je i prije četiri godine.

M. B. (52) iz Kruševa kraj Obrovca, koji je u ponedjeljak ubio svoju suprugu A.B. (49), a potom i pokušao presuditi i sebi nalazi se u zadarskoj bolnici i u kritičnom je stanju. U suprugu je najvjerojatnije pucao iz puške, a potom je i sebi pucao u srce. M.B. je zbog prijetnji ženi i djeci bio prijavljen prije četiri godine zbog obiteljskog nasilja. Prije dvije godine, pak, bili su prijavljeni oboje jer su se svađali pred maloljetnim djetetom.

Njemu je kod te prve prijave 2011. godine oduzeta lovačka puška koju je legalno posjedovao, a za ovu kojom je ubio ženu nije imao dozvolu. Bio je branitelj, PTSP-ovac i imao je problema s alkoholom. Ona je radila kao čistačica u osnovnoj školi u Obrovcu. RTL neslužbeno od muškarčevog rođaka Jose Jurice doznaje da je ubijena žena u Kruševu sestrična Tomislava Karamarka.

On je odgodio sastanak s predstavnicima Sindikata “zbog nepredviđenih okolnosti”.

 

RTL/Danas.hr

Povratak na Net.hr