NOVI DETALJI ZLOČINA

NIJE PODNIO PREKID PA JE UBIO BIVŠU DJEVOJKU: ‘Kako da unuci kažemo da mame više nema?’

23-godišnju Martinu Slunjski ubio je njezin bivši partner, 41-godišnji Saša Možanić u subotu 19. studenog u Nedeljancu. Njezini roditelji sada proživljavaju pakao – ne samo zato jer su morali sahraniti kćer, već i zato što je Martina za sobom ostavila 4-godišnju kćer iz prijašnje veze, koja još uvijek ne zna da se mama nikada neće vratiti.

HOROR KOD VARAŽDINA: U parkiranom automobilu našli mrtvog muškarca (41) i djevojku (23): ‘Ubio je nju pa sebe!’

Otac djevojčice kazao je kako će roditeljima ubijene potpisati skrbništvo i pomoći koliko bude mogao, piše 24sata.

Djevojčica je danima čekala da joj se majka vrati, a za to vrijeme djed i baka smišljaju način da djevojčici što bezbolnije objasne da više nikada neće vidjeti majku.

‘Najgore nam je navečer jer stalno plače i zove mamu’, rekla je Martinina obitelj te dodala kako posljednjih deset dana prije tragedije ubojica nije živio kod njih.

Žrtva ga se bojala

‘Bio je ljubomoran. Posebno kad bi Martina otišla nakratko s prijateljicama na kavu. Voljela se lijepo odjenuti i smetalo mu je kad je odjenula kratku suknju. Činilo se da ga se bojala, posebno nakon prekida. Auto bi parkirala tik uz ulazna vrata i, kad bi odlazila na posao, brzo je automatski otključala auto, ušla i zaključala se te potom krenula’, ispričao je otac ubijene, dok je njezina sestra dodala kako su neki mještani tog jutra oko 5:15 sati vidjeli Sašu kako hoda njihovom ulicom. Vjeruju da je isplanirao zločin.

‘Ne znamo kako je uspio ući u njezin auto. Pretpostavljamo da ju je možda još u dvorištu pričekao i prisilio da mu otvori vrata auta ili ju je možda na prijevaru uvjerio da ga pusti unutra. Možda ju je uvjerio da mu je auto pokvaren i htio da ga poveze. Sve je moguće, rekla je Martinina majka, dok je otad dodao kako zadnja dva tjedna Možanić nije radio, no nije poznato je li dobio ili dao otkaz, kao niti gdje je živi otkako se odselio.

Nije mogao prihvatiti prekid

Roditelji ubijene ističu kako Saša, iako je pristao na prekid, nije mogao preboljeti krah veze s Martinom. Ona je čak pomišljala da ga prijavi policiji, no uvjerio ju je kako njoj i djevojčici nikad ništa loše ne bi učinio.

Obitelj kaže kako je Saša prema njima bio uglavnom pristojan, no kako kažu, malo su ga viđali pa nisu mogli procijeniti njegov karakter. Nikad nisu upoznali njegove roditelje, koji su na Martinin pogreb poslali vijenac.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr