NASTAVLJA SE POTRAGA ZA DJEVOJKOM KOJA JE PALA U RIJEKU / 'Tražimo tijelo, nije mogla preživjeti'

U Požegi se nastavlja potraga za djevojkom koja je s mosta, zajedno s maldićem pala u rijeku Orljavu.

19.3.2015.
8:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Pretražili smo područje oko slapa gdje se sve dogodilo i nismo pronašli tijelo djevojke. Riječ je o vrlo složenoj potrazi jer je voda na tom mjestu vrlo brza i vodostaj je visok. Taj slap se već unatrag desetak godina pokazao vrlo opasnim i tu je već bilo tragičnih događaja. Zbog toga smo cijeloj situaciji pristupili vrlo ozbiljno. Pretraživali smo dno korita Orljave. Evidentno je da tražimo tijelo jer nakon toliko vremena od samog pada u vodu nema nikakvih izgleda da je djevojka živa", rekao je za 034portal pročelnik požeške stanice HGSS-a dr. Dario Švajda.

Sastanak stožera

Iz HGSS-a Požega doznajemo da je u tijeku sastanak stožera 112, nakon kojeg će se znati više informacija. Neslužbeno se doznaje da se na mjestu događaja već nalaze ekipe koje su krenule u potragu

Podsjetimo, u srijedu navečer djevojka i mladić šetali su na brani kod rijeke Orljave u Požegi, te su u jednom trenutku upali u rijeku. Mladić se uspio spasiti i doplivati do obale, a djevojka je nestala u hladnoj rijeci. Zbog loših uvjeta potraga je obustavljena oko 22 sata.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali