'NEPONOVLJIVO LIJEPA, IZNUTRA I IZVANA' / Petra (25) koja je poginula u stravičnoj nesreći bila je udomiteljica 4 djece: 'Izgubili smo divnu osobu'

Petra Horvat bila je zaposlena kao glavna medicinska sestra u Domu za psihički bolesne odrasle osobe Bistričak u Jalžabetu

13.8.2021.
21:24
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U noći s četvrtka na petak u u Kunovec Bregu kod Koprivnice došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginula 24-godišnja Petra Horvat.

Policija je izvijestila da je 22-godišnji vozač, navodno koprivnički nogometaš, upravljao osobnim automobilom Mini Cooper koprivničke oznake u smjeru Koprivnice. Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s osobnim automobilom Kia varaždinske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala vozačica (24).

Emotivan oproštaj na društvenim mrežama

Petra Horvat bila je zaposlena kao glavna medicinska sestra u Domu za psihički bolesne odrasle osobe Bistričak u Jalžabetu. Od Petre su se na Facebooku oprostili i na stranici NaInzulinu.

"Noćas je u teškoj prometnoj nesreći poginula Petra Horvat, 25 godišnja dijabetička edukatorica i volonter! Hitna je pomoć došla brzo na cestu Ludbreg – Koprivnica, ali naša Petra je u bolnici ubrzo izdahnula…Imala je samo 25 godina, glavna medicinska sestra i udomiteljica 4 djece. Prema riječima gđe Dragice, Predsjednice udruge Dia-mell Ludbreg - predivna duša izvana i iznutra! Iz svega navedenog i priloženih fotografija jasno je da je riječ o duboko požrtvovnoj osobi, posvećenoj obitelji, prijateljima i dijabetičkoj zajednici. Izražavamo svoje najdublje saučešće obitelji i prijateljima. Draga Petra, počivala u miru“, napisali su.

Predsjednica Udruge Dia-mell Dragica Lukić, čija je Petra bila članica, napisala je da su izgubili divnu, samozatajnu, uvijek korektnu i dosljednu osobu.

"Neponovljivo je ovako lijepo biće iznutra i izvana", stoji u emotivnom oproštaju predsjednice Udruge Dia-mell.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali