POMOZITE POLICIJI

MLADI RAZBOJNIK U BIJEGU: Policija objavila fotografije, prepoznajete li ga?

Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznatog razbojnika kojeg tereti da je 15. kolovoza u ulici Brune Bušića u Novom Zagrebu opljačkao trgovinu uz prijetnju vatrenim oružjem.

Riječ je o muškarcu starom oko 25 godina, visokom oko 170 centimetara i mršavije građe koji je za vrijeme razbojstva bio odjeven u crne kratke hlače i plavu majicu kratkih rukava s natpisom ‘REGATTA’ i francuskom zastavom.

Nepoznati razbojnik nosio je i šilt kapu tamne boje, sunčane naočale s plavim staklima, preko ramena je nosio crnu torbicu i bio je obuven u crne tenisice s plavim detaljima, objavila je policija.


Traže ga zbog još jedong razbojstva

Osim s ovim razbojništvom u novozagrebačkom Središću, policija osumnjičenog povezuje s još jednim razbojništvom počinjenim na sličan način u trgovini u nedalekoj Trumbićevoj ulici u Zapruđu, oko 16,30 sati, kada je nosio crvenu kratku majicu i šilt kapu.

Građane koji imaju informacije o identitetu nepoznatog počinitelja policija moli da joj ih dojave na telefon 192, e-mail zagrebačka@policija.hr ili u najbližu policijsku postaju.

Povratak na Net.hr