MANIJAK IZ KRIŽEVACA: / Tri godine po gradu uhodio ženu i muškarca; Prijetio im preko društvenih mreža

Sumnja se da je muškarac od svibnja 2018. do 10. ožujka 2021.

18.3.2021.
13:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bjelovarsko Općinsko državno odvjetništvo ispitalo je 30-godišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje i nametljivog ponašanja, piše na stranicama DORH-a.

Sumnja se da je muškarac od svibnja 2018. do 10. ožujka 2021. u Križevcima "uhodio i pratio oštećenicu, prilazio joj i verbalno je napadao te joj preko društvene mreže slao poruke uznemirujućeg sadržaja".

DORH navodi kako je od kraja veljače 2021. do 10. ožujka na društvenoj mreži objavio komentar u kojemu spominje njezin nadimak, uz što je stajala prijetnja, piše ePodravina. Osumnjičenika se još tereti da je u istome periodu u istome gradu "verbalno i fizički napao muškarca i preko društvene mreže objavljivao razne sadržaje koji su se odnosili na oštećenika".

Tako je od veljače do 10. ožujka objavio komentare uznemirujućeg sadržaja koji su se odnosili na oštećenika i njegova brata. Isto tako, objavljivao je i komentare sa scenama nasilnog sadržaja kao prijetnju oštećeniku. "Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i odredio 30-godišnjaku istražni zatvor u trajanju od trideset dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela", stoji u zaključku DORH-a.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali