Potraga za djevojčicom u Istri

“Mala je plakala i zazivala mamu, a kada me vidjela, zagrlila me i smirila se”

Dramatična potraga za četverogodišnjom Anamarijom Zović koja je nestala u utorak oko 19 sati na području Pićna u Istri, okončana je sretno kada su Silvano Smoković, predsjednik DVD-a Pićan i Mladen Kiković, tajnik DVD-a Pićan u srijedu ujutro u 7.40 sati pronašli malenu djevojčicu.

Obitelj je proživjela pakao tijekom noći, a u potragu za djevojčicom koja je nestala kada je otišla pustiti pse u šetnju sudjelovalo je više stotina vatrogasaca, policajaca, lovaca, mještana, prijatelja, rodbine, pripadnika HGSS-a iz Pule i Rijeke i psa tragača. Policija je tijekom noći u potrazi koristila i termovizijske kamere, piše Novi list.

Potraga je počela odmah i u nju se uključilo puno ljudi, a trajala je cijelu noć. Naime, na teren su išle grupice od četiri do pet osoba predvođene jednim poznavaocem terena oko Lukeži. Tragalo se cijelu noć, a trud se isplatio jer su nakon nakon 13 sati malenu Anamariju pronašla dvojica članova DVD-a Pićan, oko 2,5 kilometra od kuće, te je ona sretno vraćena roditeljima.

“Teško je to opisati, velika sreća i zadovoljstvo kada smo je vidjeli. Mala je stajala, plakala i zazivala majku, a kada me vidjela, zagrlila me i smirila se. Psi koje je vodila sa sobom, kada smo je pronašli, ih nije bilo. Ne znam što bi više rekao, to je nešto neopisivo, oduševljen sam”, opisao je novinarima Novog lista trenutak kad su pronašli djevojčicu vidno uzbuđeni Kiković.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr