Lažne radnice Mirovinskog pljačkaju starce

Na području Sesveta ‘operiraju’ dvije ženske osobe koje od umirovljenika traže novac zbog ‘usklađivanja’ PDV-a. Prema informacijama koje smo dobili od čitatelja, pljačkašice glume djelatnice Zavoda za mirovinsko osiguranje te su od jedne umirovljenice uzele 3.000 kuna.

Dvije ženske osobe na području Sesveta u petak ujutro u Čakovečkoj ulici od jedne umirovljenice su radi “usklađivanja” PDV-a zatražile 3.000 kuna te su joj obećale kako će sutra od mirovinskog primiti isplatu u iznosu od “25.000 kuna razlike”.

Prema informacijama koje smo dobili od čitatelja čija je majka žrtva ove pljačke, navodno se radi o mlađoj ženskoj osobi koja je došla umirovljenici na vrata i glumila službenicu iz Zavoda za mirovinsko osiguranje.

Druga ženska osoba je za to vrijeme sjedila u automobilu žute boje, nepoznate marke i čekala svoju kolegicu da obavi “prljavi” posao.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su kako su dobili dojavu o ovom događaju, no nisu mogli dati više informacija jer je kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr