HOROR U LICI: / Izašao iz zatvora i odmah pokušao silovati 93-godišnjakinju, pa urlao: 'Sve ću vas pobiti!'

Image
Foto: PIXSELL / ilustracija, Željko Lukunić

Nasilnik je satima zlostavljao žene, a potom je sam otišao. One su smjesta obavijestile policiju pa je nasilnik uhićen u središtu Gračaca nakon što se žestoko opirao policajcima

8.10.2019.
13:04
PIXSELL / ilustracija, Željko Lukunić
Play logo

Tek što je pušten iz zatvora, 29-godišnji mladić iz Gračaca u Lici u subotu navečer nasrnuo je na 93-godišnju staricu na livadi pored njezine kuće, srušio je na tlo te pokušao silovati. Njezino zapomaganje čula je 62-godišnjakinja te joj priskočila u pomoć. No, očito poremećeni mladić i nju je želio na silu obljubiti te je manijakalno nasrtao na obje zahtijevajući seksualni odnos, tukući ih i šamarajući, piše Novi list.

Žene su uspjele pobjeći u kuću, ali manijak je krenuo za njima. Provalio je dvorišna vrata i ušao unutra te nastavio s prijetnjama. Pritom je, vidno pijan, teturao i nerazgovijetno govorio dok je sa sebe trgao odjeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vas dvije ću je..ti, ne možete mi ništa'

Kada je susjedama u pomoć priskočio i jedan 70-godišnji mještanin, nasilnik je nasrnuo i na njega te ga udario šakom u glavu, a zatim izudarao po tijelu teško ga ozlijedivši. 'Cipelarivši' ga slomio mu je nos i ozlijedio nogu.

Play logo

"Sve ću vas pobiti, a vas dvije ću je..ti. Ne možete mi ništa", vikao je pijani nasilnik.

Zlostavljao je obje žene sve do 21.30 sati kada se sam udaljio od kuće. Žene su potom pozvale policiju, a policijski službenici ubrzo potom su uhitili nasilnika u središtu Gračaca. Novi list piše da se snažno opirao pa je priveden uz primjenu sile. Iako vidno alkoholiziran, u policijskoj postaji odbio je alkotest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo