STANJE NA CESTAMA / Prometna nesreća na A6, vozi se uz ograničenje brzine. HAK upozorava na moguće zastoje i vožnje u koloni

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Zbog upozorenja od toplinskog vala iz HAK-a savjetuju svima koji putuju na dužim relacijama da to čine rano ujutro ili kasnije navečer

30.7.2021.
7:55
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Prometna nesreća na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Čavle i Orehovica u smjeru Rijeke, vozi se uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat, izvijestio je u petak Hrvatski auto-klub (HAK).

Tijekom dana očekuje se pojačan promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac i A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Krčkom mostu (DC102), Istarskom ipsilonu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na nekim graničnim prijelazima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povremeni zastoji i vožnje u koloni mogući su i na dionicama s radovima.

Upozorenje za toplinski val

Zbog upozorenja od toplinskog vala iz HAK-a savjetuju svima koji putuju na dužim relacijama da to čine rano ujutro ili kasnije navečer, a izbjegavaju vožnju i putovanje tijekom dana kada temperature dosežu svoj maksimum. Tijekom puta treba se češće zaustaviti i rashladiti te piti dovoljno tekućine i umjereno koristiti rashladni uređaj u vozilu. Nikada ne ostavljajte djecu ili životinje u parkiranom vozilu. Ako se tijekom vožnje vozač osjeća loše, neka odmah zaustave i potraže liječničku pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo