POLICIJA U POSLU DO GRLA

EPILOG MIMOHODA I PROSVJEDA: U Rijeci u srijedu privedeno 10 osoba, svađali se, tukli…

Deset privedenih osoba, epilog je triju događanja koja su se u srijedu odvijala u Rijeci. Policija je građane privela zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru te Zakona o suzbijanju diskriminacije.

U Rijeci je u srijedu privedeno deset osoba koje su se ogriješile o zakon kad je u pitanju kršenje javnog reda i mira. Drsko ponašanje, tučnjave, svađa i vikanje te prekršaji po Zakonu o suzbijanju diskriminacije nedjela su koja su počinili javno sudionici triju događanja koja je osiguravala policija.

Utvrđuje se identitet i drugih osoba

 

Riječ je o mimohodu gradom, predstavi u kazalištu HNK Ivana pl. Zajca te prosvjedu koji se odvijao ispred kazališta. Prema izvješću PU primorsko-goranske, desetorica prekršitelja protiv kojih će se podići optužni prijedlozi starosti su od 22 do 61 godine. Inače, u policiji tvrde kako je u riječkom mimohodu sudjelovalo 300 osoba, a u prosvjedu ispred HNK 70.

“U tijeku je utvrđivanje svih relevantnih činjenica, kao i identiteta ostalih osoba kod kojih su zabilježena neka od protupravnih ponašanja”, poručuju iz PU primorsko-goranske.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr