DUBROVAČKA POLICIJA UHITILA 4 DILERA S 4,3 KILOGRAMA MARIHUANE: / Imali su i malo 'speeda', a droga je došla iz Crne Gore

Image
Foto: Goran Mratinović/Dubrovački dnevnik

Svi uhićeni dileri dosad nisu bili evidentirani zbog kaznenih djela, a sada se nalaze u istražnom zatvoru

28.2.2020.
18:22
Goran Mratinović/Dubrovački dnevnik
Play logo

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u proteklih je nekoliko dana uhitila 21-godišnjaka, 22-godišnjaka, 23-godišnjaka i 25-godišnjaka zbog preprodaje 4,3 kilograma marihuane i 14 grama speeda. Načelnik Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica rekao je kako je polovica droge bila spremna za prodaju te da su tri uhićenika iz Dubrovnika, a jedan iz Župe dubrovačke, javlja Dubrovački dnevnik.

Povezani s crnogorskim tržištem droge

Voditelj Odjela kriminaliteta droga Hrvoje Neusidl rekao je kako su prošlog ponedjeljka na granici zatečene dvije mlađe osobe s dva kilograma marihuane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Saznali smo da je u priču uključena i treća osoba koja je donijela drogu iz Crne Gore. To smo radili zajedno s policijom Crne Gore i DORH-om, a 26. veljače smo pretražili osobno vozilo muškarca koji je 1997. godište te gdje smo pronašli 37 paketa droge namijenjene za daljnju prodaju. Pronađen je i amfetamin", potvrdio je Dubrovačkom dnevniku i dodao da počinitelji, koji su sad u istražnom zatvoru, nisu ranije evidentirani zbog kaznenih djela.

Uhićenja i zapljena kao plod suradnje

Tikvica je dodao kako ove akcije ne bi bilo bez suradnje dubrovačke policije s Policijskom postajom gruda i interventnom policijom, a načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević naglasio je kako su ova uhićenja i zapljena droge uspjeh velikog broja ljudi.

Play logo

"Oni rade marljivo svaki dan, a policijski posao nije nešto što traje osam sati. Ovo zahtijeva veliku upornost. Otkrivanje kriminaliteta povezanog s drogom nije slučajno, to su plodovi ciljanog i usmjerenog istraživanja", zaključio je Pavličević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo