NASILJE

DRAMA U VINKOVCIMA: Vlasnik tvrtke Boso, prozivan zbog mobinga nad radnicima, na ulici napadnut drvenim kolcem!

Vlasnik tvrtke Boso, Bosiljko Stanić, kojeg su radnici posljednjih tjedana javno prozivali zbog mobinga, u četvrtak je u Vinkovcima napadnut drvenim kolcem.

U četvrtak je u 10 sati i 50 minuta u Vinkovcima fizički napadnut Bosiljko Stanić, vlasnik tvrtke Boso, doznajemo iz policijskih izvora.

BOSO OTKRIO TKO GA JE NAPAO: ‘Htio me pregaziti autom, a onda je krenuo kolcem… Prijete mi smrću’

Napad se dogodio ispred njegove prodavaonice u Genscherovoj ulici, a Vinkovčani spominju kako je napadnut drvenim kolcem.

O slučaju je obaviještena policija.

“U Genscherovoj ulici došlo je do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba. Tragamo za jednim od sudionika ovog incidenta”, potvrdio je Net.hr-u glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

– Kretao sam na službeni put kada je osoba sa starijim automobilom preko bankine krenula na mene. Krenuo me udariti drvenim kolcem, ali sam se nekako obranio. Radi se o bratu supruga Ivanke Dujmić, koja je kod nas donedavno radila – rekao je Stanić u izjavi novinarima nakon napada, javlja Večernji list.

Kazao je i kako je zatražio zaštitu od policije, koju je i dobio, a razlog je više prijetnji smrću koje je dobio zadnjih dana. Najavio je i kako će se tvrtka ubrzo o svemu očitovati.

Pred novinarima Stanić je bio vidno uznemiren, a imao je ozljede na laktu i rukama. Ispred sjedišta tvrtke, gdje se sve odigralo, bili su i brojni djelatnici koji su izašli kako bi dali potporu svome šefu.

Stanić je posljednjih tjedana u medijima prozivan zbog mobinga nad svojim radnicima. Jedna od radnica koja je o mobingu javno progovorila nakon toga je ostala bez posla.

OTKRIVAMO NOVE DETALJE NAPADA NA VLASNIKA ZLOGLASNE TVRTKE: ‘Odsjekle su mi se noge. Istog sam ga trenutka nazvao…’

PROGOVORIO KONTROVERZNI VLASNIK BOSA: ‘Krenuo je drvenom palicom na mene, ali sam ga srušio na pod’

Povratak na Net.hr