UBODNE I REZNE RANE / Puklo staklo i zasulo 24 mladih, Šveđane i Nijemace. Iz KBC-a Split otkrili kakvo im je stanje

Image
Foto: Dalmatinski portal

Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede i zadržana je u bolnici

3.7.2024.
7:04
Dalmatinski portal
VOYO logo

Policija je izvijestila o novim detaljima užasa ispred noćnog kluba u Splitu. Nakon naguravanja ispred kluba došlo je do puknuća staklene stijene. Ukupno su ozlijeđene 24 osobe, a jedna teško.

Kako su za Danas.hr izvijestili iz KBC-a Split ukupno su zaprimljene 24 osobe i to sve strani državljani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na OHBP KBC-a Split zaprimljene su 24 osobe, sve strani državljani (Švedska i Njemačka) od 2004. do 2008. godišta. Svi imaju ubodne i rezne rane. Dvoje pacijenata je zadržano na bolničkom liječenju, mladić (2004.) na Klinici za kirurgiju i djevojka (2008.) na Klinici za dječju kirurgiju. Oboje su dobro i izvan životne opasnosti. Ostali su nakon medicinske obrade otpušteni", kažu iz KBC-a.

Image
STRAŠNI PRIZORI /

Drama u Splitu: Palo staklo i zasulo mlade ispred noćnog kluba, razrezano više osoba

Image
STRAŠNI PRIZORI /

Drama u Splitu: Palo staklo i zasulo mlade ispred noćnog kluba, razrezano više osoba

"Sinoć, 03. srpnja 2024.godine oko 00.15 sati zaprimljena dojava kako je u Splitu na Trgu Gaje Bulata neposredno uz ulaz u noćni klub palo staklo. Na mjestu događaja izašle su sve žurne službe. 22 osobe zatražile su liječničku pomoć, od čega je jedna zadobila teške tjelesne ozlijede i zadržana je u bolnici. Ostale osobe su zadobile lakše ozlijede i pušteni su nakon liječničke obrade.  Policijski službenici su osigurali mjesto događaja  do dolaska očevidne ekipe. Na mjestu događaja je obavljen je očevid", priopćili su iz splitske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema do sada utvrđenom došlo je do puknuća staklene stjenke uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub.

Veliki komadi teškog stakla zasuli su mlade koji su nestrpljivo čekali red. "Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila Hitne pomoći, i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela', kazali su za Dalmatinski portal iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska kao da ju je poharao uragan: Je li ovo novo normalno?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo