STRAŠNI PRIZORI / Drama u Splitu: Palo staklo i zasulo mlade ispred noćnog kluba, razrezano više osoba

Image
Foto: Dalmatinski portal

Na mjesto događaja su izašle sve žurne službe, a očevidom će se utvrditi činjenice i okolnosti događaja, priopćeno je iz policije.

3.7.2024.
5:41
Dalmatinski portal
VOYO logo

Na Trgu Gaje Bulata u Splitu ispred noćnog kluba nešto iza ponoći u padu stakla ozlijeđeno je više osoba, izvijestili su iz splitske policije rekavši da je 15 osoba zatražilo liječničku pomoć.

"Prema prvim informacijama liječničku pomoć je zatražilo petnaestak osoba uglavnom s lakšim ozljedama i prevezene su u KBC na liječničku obradu", rekao je Hini dežurni u Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj. Kako se navodi u policijskom izvješću, oko 00,15 sati zaprimljena je prijava o ovom padu stakla na Trgu Gaje Blata. Na mjesto događaja su izašle sve žurne službe, a očevidom će se utvrditi činjenice i okolnosti događaja, priopćeno je iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki komadi teškog stakla zasuli su mlade koji su nestrpljivo čekali red. "Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila Hitne pomoći, i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela', kazali su za Dalmatinski portal iz kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: Ogromna šteta u Slavoniji nakon nevremena! Mato: 'Kuća je cijela potopljena. Led se dugo topio'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo