GLEDAT ĆE SE NADZORNE KAMERE / DORH otkrio detalje nesreće kod Dicma. Sestre se uključivale s parkinga kada su se sudarile s mladićem

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dežurni zamjenik je u sklopu očevida naložio obdukciju tijela smrtno stradalih osoba, izuzimanje krvi i urina sudionika nesreće, snimki nadzornih kamera te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće

9.6.2023.
13:14
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Ranije smo izvijestili da je noćas na D1 cesti u Dicmu došlo do teške prometne nesreće u kojoj su stradale dvije osobe.

Riječ je o dvije sestre, (1998. i 2002. godište), a jedna od njih upravo je proslavila rođendan. O svemu se sada oglasilo Općinsko državno odvjetništvo u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu, sestre su se uključivale s parkinga u promet, a onda je došlo do sudara s automobilom u kojem se nalazio 19-godišnjak koji je lakše ozlijeđen.

Image
ISPAO I MOTOR IZ AUTA? /

Kod Sinja poginule dvije sestre. Jedna tek proslavila rođendan. Sudarile se s mladićem (19)

Image
ISPAO I MOTOR IZ AUTA? /

Kod Sinja poginule dvije sestre. Jedna tek proslavila rođendan. Sudarile se s mladićem (19)

Priopćenje ODO-a prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu je 9. lipnja 2023., u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Policijske postaje Sinj, te stalnog sudskog vještaka za promet, proveo očevid prometne nesreće koja se dogodila 9. lipnja 2023. u 00:43 sati u mjestu Dicmo.

Prema do sada prikupljenim podacima, utvrđeno je kako se osobno vozilo marke Škoda uključivalo s parking prostora u promet u smjeru juga, odnosno u smjeru Splita, na način da je poduzelo skretanje u lijevo, dok se osobno vozilo marke Mercedes kretalo istočnom prometnom trakom, iz smjera juga u smjeru sjevera, odnosno iz Splita prema Sinju kolnikom ceste D1. Došlo je do sudara između prednje strane vozila Mercedes i prednje bočne lijeve strane vozila marke Škoda. U prometnoj su nesreći smrtno stradale dvije ženske osobe koje su bile u vozilu marke Škoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dežurni zamjenik je u sklopu očevida naložio obdukciju tijela smrtno stradalih osoba, izuzimanje krvi i urina sudionika nesreće, snimki nadzornih kamera te izradu prometno-tehničkog vještačenja, nakon čega će u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske nastaviti s provođenjem daljnjih izvida radi utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo