U BLIZINI LUDBREGA / Djevojčice pale s traktora nakon što se u njega zabio automobil. Ozlijeđene, prevezene su u bolnicu

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Muškarac traktor vozio i pijan i bez vozačke dozvole

12.10.2022.
10:53
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Dvije djevojčice ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila kod Vrbanovca u blizini Ludbrega. Naime, pale su s traktora koji se sudario s osobnim automobilom.

Policija navodi kako se sve dogodilo 11. listopada oko 19 sati na državnoj cesti D-2 kod Vrbanovca gdje je muškarac starosti 36 godina upravljao traktorom s priključenim zaprežnim vozilom na kojem je prevozio ogrjevno drvo, a u koji se, odnosno u stražnji lijevi dio neosvijetljenog zaprežnog vozila svojim prednjim dijelom zabio osobni automobil. Njime je upravljala 44-godišnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traktor se nakon sudara, s prikolicom prevrnuo na desni bok, pri čemu je iz traktora na zeleni pojas uz rub kolnika, ispao vozač i dvije putnice starosti 6 i 11 godina, koje je nepropisno prevozio na traktoru. Djevojčice su pritom ozlijeđene te su prevezene u varaždinsku Opću bolnicu, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Policija navodi kako je muškarac traktor vozio prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 0.57 g/kg te kako je nakon nesreće iz zaprežnog vozila na kolnik ispao sav prevoženi teret. Zbog toga je za vrijeme trajanja očevida, sve do 21.45 sati, promet navedenom dionicom državne ceste bio zatvoren za promet i odvijao se obilaznim pravcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo