INCIDENT U ZAGREBU / Djevojčice iz 6. razreda potukle se na školskom igralištu, osmaši ih snimali; Ravnatelj: 'Sad shvaćaju da su pogriješili'

Image
Foto: Shutterstock

'Učenica koja je napala ide u drugu školu, a učenica koja je napadnuta je iz naše škole. Učenici koji su snimali kažu kako sad shvaćaju da su pogriješili, da su ih trebali rastaviti, a ne snimati', kaže ravnatelj škole

31.5.2023.
15:54
Shutterstock
Play logo

Na igralištu jedne osnovne škole u Zagrebu u nedjelju popodne izbila je tučnjava između djevojčica. Dok su se djevojčice tukle, druga djeca koja su bila tamo bodrila su ih i snimala njihovu tučnjavu, pišu 24 sata.

Incident je započeo kada je jedna djevojčica uhvatila drugu djevojčicu za kosu i odvukla je s klupe, gurnula na tlo, a zatim je udarala nogama i vukla za kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnatelj dobio snimku, odmah zvao policiju

Za tučnjavu se saznalo kada je ravnatelj škole u utorak navečer dobio snimku iste. Jutros je o tome obavijestio policiju i Centar za socijalnu skrb.

"Od jutros razgovaramo sa svjedocima kojih je petanestak, kao i s učenicima koji su to snimali. Prema onome što smo utvrdili djevojčice koje su se tukle učenice su 6. razreda, a učenici koji su ih snimali idu u 8. razred. Učenica koja je napala ide u drugu školu, a učenica koja je napadnuta je iz naše škole. Učenici koji su snimali kažu kako sad shvaćaju da su pogriješili, da su ih trebali rastaviti, a ne snimati. Tvrde da nisu slali snimku drugima, osim između sebe. No, po našoj procjeni, već je više od stotinu djece to vidjelo", kazao je ravnatelj škole za 24sata.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo