BIO JE ALKOHOLIZIRAN

GRANIČNI POLICAJAC UBIO SUPRUGU KOJA JE RADILA U KRIM-POLICIJI: ‘Došlo je do svađe, naguravanja, a onda je ispalio hitac u nju’

U Novskoj je sinoć u obiteljskoj kući 44-godišnji muškarac iz vatrenog oružja usmrtio svoju 42-godišnju suprugu, također policijsku službenicu. Priopćenjem se jutros oglasila i Policijska uprava sisačko-moslavačka, a u njemu se navode dosad još nepoznati detalji o ovoj obiteljskoj tragediji koja je potresla Novsku.

‘Jučer oko 20.30 sati, u Ulici Matije Gupca u Novskoj 44-godišnji je policijski službenik Policijske uprave sisačko-moslavačke u obiteljskoj kući tijekom svađe i naguravanja iz službenog vatrenog oružja ispalio hitac u svoju 42-godišnju suprugu, policijsku službenicu Policijske uprave sisačko-moslavačke te je usmrtio.

Bio je alkoholiziran

Alkotestiranjem je 44-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola od 1,11 promila te je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog ubojstva tijekom dana će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. Očevid na mjestu događaja vodio je zamjenik županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Sisku’, priopćila je policija.

Neslužbeno doznajemo kako je suprug bio granični policajac, dok je ubijena žena radila u krim-policiji u Hrvatskoj Kostajnici. Oni koji su je poznavali kažu kako je bila vedra, nasmijana i staložena žena.

Koristio službeno oružje izvan službe

Prijatelji i poznanici tvrde da nisu znali za probleme u braku dvoje supružnika. Imaju dvoje maloljetne djece o kojoj će se skrbiti obitelj.

Neslužbeno doznajemo i kako će se u nastavku kriminalističkog istraživanja provjeravati kako je ubojica izvan službe koristio službeno oružje.

OBITELJSKA TRAGEDIJA U NOVSKOJ: Muškarac iz vatrenog oružja ubio svoju suprugu; oboje su policijski službenici

Povratak na Net.hr