INCIDENT U DALMACIJI

DAR-MAR KOD OMIŠA: Nijemac fizički napao dijete, a nakon dolaska policije nasrnuo i na policajca

Tijekom uhićenja, Nijemac je pružao aktivni otpor pa su nad njih upotrebljena sredstva prisile, odnosno tjelesna snaga i sredstvo za vezivanje

Splitsko-dalmatinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim Nijemcem kojeg se sumnjiči za napad na policajce. Naime, napadnuti policijski službenici su došli u intervenciju nakon dojave o fizičkom napadu na dijete na omiškom području, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tijekom uhićenja, Nijemac je pružao aktivni otpor pa su nad njih upotrebljena sredstva prisile, odnosno tjelesna snaga i sredstvo za vezivanje. Jedan policajac je lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena je i 39-godišnjaku kojem su utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Kako piše Slobodna Dalmacija, kod napadnutog djeteta su uočene vidljive tjelesne ozljede. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje da je počinio kaznena djela “Prisila prema službenoj osobi”, “Teška ozljeda” i “Zanemarivanje i zlouporaba djetetovih prava”, protiv osumnjičenog je nadležnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Nijemac se trenutno nalazi u pritvoru.

U STRAVIČNOJ NESREĆI POGINUO MLADI POLICAJAC (26): Sletio s ceste, udario u stepenice kuće pa se odbačen okrenuo u zraku

Povratak na Net.hr