UHIĆEN JE / Crnogorac (22) ilegalno ušao u Hrvatsku, prevozio 55 kilograma marihuane pa pao u Rogotinu

Image
Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Ilegalno je ušao u Hrvatsku noć prije iz smjera Crne Gore preko brda Košare. Potom je unajmio vozilo kojim je namjeravao drogu prevesti u zapadnoeuropske zemlje. Osumnjičeni je prekršajno sankcioniran zbog ilegalno prelaska državne granice

15.3.2023.
12:46
PU dubrovačko-neretvanska
VOYO logo

Policajci su pronašli 55 kilograma marihuane kada su tijekom redovne kontrole prometa u utorak, 14. ožujka oko 10:30 sati, u Rogotinu zaustavili automobil dubrovačkih registracija kojim je upravljao 22-godišnji Crnogorac, priopćila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Iz automobila se osjetio miris marihuane, a vozač se u jednom trenutku naglo pokušao udaljiti iz vozila zbog čega su policajci posumnjali na krijumčarenje droge pa su zatražili nalog za pretragu vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pu dubrovačko-neretvanska

Droga je oduzeta uz potvrdu

"Pretraga je obavljena tijekom poslijepodnevnih sati temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku kada je u prtljažniku vozila pronađeno 50 paketa s ukupno 55 kg marihuane", priopćili su dodavši da je droga oduzeta uz potvrdu, a vozač uhićen i doveden na kriminalističko istraživanje u policijske prostorije.

Ilegalno je ušao u Hrvatsku noć prije iz smjera Crne Gore preko brda Košare. Potom je unajmio vozilo kojim je namjeravao drogu prevesti u zapadnoeuropske zemlje. Osumnjičeni je prekršajno sankcioniran zbog ilegalno prelaska državne granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu rano ujutro doveden je pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo