UHIĆEN JE / Crnogorac (22) ilegalno ušao u Hrvatsku, prevozio 55 kilograma marihuane pa pao u Rogotinu

Image
Izvor: PU dubrovačko-neretvanska

Ilegalno je ušao u Hrvatsku noć prije iz smjera Crne Gore preko brda Košare. Potom je unajmio vozilo kojim je namjeravao drogu prevesti u zapadnoeuropske zemlje. Osumnjičeni je prekršajno sankcioniran zbog ilegalno prelaska državne granice

15.3.2023.
12:46
PU dubrovačko-neretvanska
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Policajci su pronašli 55 kilograma marihuane kada su tijekom redovne kontrole prometa u utorak, 14. ožujka oko 10:30 sati, u Rogotinu zaustavili automobil dubrovačkih registracija kojim je upravljao 22-godišnji Crnogorac, priopćila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Iz automobila se osjetio miris marihuane, a vozač se u jednom trenutku naglo pokušao udaljiti iz vozila zbog čega su policajci posumnjali na krijumčarenje droge pa su zatražili nalog za pretragu vozila.

shimmer fallback
shimmer fallback

Droga je oduzeta uz potvrdu

"Pretraga je obavljena tijekom poslijepodnevnih sati temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku kada je u prtljažniku vozila pronađeno 50 paketa s ukupno 55 kg marihuane", priopćili su dodavši da je droga oduzeta uz potvrdu, a vozač uhićen i doveden na kriminalističko istraživanje u policijske prostorije.

Ilegalno je ušao u Hrvatsku noć prije iz smjera Crne Gore preko brda Košare. Potom je unajmio vozilo kojim je namjeravao drogu prevesti u zapadnoeuropske zemlje. Osumnjičeni je prekršajno sankcioniran zbog ilegalno prelaska državne granice.

U srijedu rano ujutro doveden je pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske zbog sumnje na neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču