OGLAS

'neću se predati' / Bjegunac s Rebra: 'Progutao sam žilete da bih završio u bolnici. U zatvor više ne idem. Nevin sam'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

S Rebra je prošli četvrtak pobjegao Srđan Martinović. Skočio je s drugog kata, kaže, i slomio obje noge. Ne planira se predati jer mu ne pada na pamet više ikad završiti u zatvoru. Tamo je već proveo pet godina

6.3.2023.
13:21
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

" Dan prije bijega uhitili su me u Varaždinu s 3.8 promila u autu. Zadržali su me 12 sati na triježnjenju. Prebacili su me u Zagreb i u policijsku postaju i tamo sam progutao tri žileta. Prebacili su me u bolnicu Rebro gdje sam bio dva dana. Pišu da sam pobjegao iz prizemlja, to nije istina, skočio sam s drugog kata i strgane su mi obje noge. Oporavljam se i bježim", ispričao je bjegunac s Rebra kojeg lovi zagrebačka policija, pišu 24sata

Rekao je da se zove Srđan Martinović i da je pobjegao iz bolnice na zagrebačkom Rebru gdje su ga čuvali interventni policajci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'vizita' spasa /

Uhitili muškarca, prevezli ga u bolnicu, a on pobjegao kroz prozor: 'Tražimo ga'

Image
'vizita' spasa /

Uhitili muškarca, prevezli ga u bolnicu, a on pobjegao kroz prozor: 'Tražimo ga'

"Nemam veze sa Srđanom Mlađanom. Neću se predati", kazao je.
U zatvor mu se, ističe, ne ide nikad više.
"Izašao sam prije tri mjeseca na slobodu. Odslužio sam pet godina zbog pljački. Ne bih išao više u zatvor taman da me netko ubija" rekao nam je bjegunac kojeg su zagrebački policajci uhitili u srijedu. No on je progutao žilete i završio na Rebru. Dan kasnije im je pobjegao je iz bolnice.

No, dok je bio u bolnici nastala je panika jer se počelo pričati među pacijentima da je riječ o trostrukom ubojici Srđanu Mlađanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa Srđanom Mlađanom nemam veze i nije bilo nikakve panike u bolnici. Iskoristio sam trenutak kad policajci nisu bili u sobi i pobjegao sam. Sve za što me terete je laž", kazao je bjegunac te istaknuo kako je sve je namješteno, a da je on nevin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Bicemo prvaci sveta
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
San snova
Šetnja s lavom
Moj pas Marmaduke
default_cta
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
U klinču
default_cta
Savršene majke
Lijek za život
VOYO logo