banner

RANJAVANJE POLICAJCA

BAKA I UNUKA SVJEDOČILE HORORU: ‘Mislim da nikad to neću uspjeti izbaciti iz glave’

‘Da su izašle koji trenutak ranije, tko zna što bi bilo s obzirom na stanje u kojem je bio i tko zna kuda bi pucao’

22-godišnji Danijel Bezuk jutros oko osam sati došao je na Markov trg te otvorio rafalnu paljbu tijekom koje je u policajca koji čuva zgradu Vlade ispalio četiri metka, a zatim pobjegao. Pronađen je ubrzo na Jabukovcu, počinio je samoubojstvo.

31-godišnji policajac je stabilno, no kirurzi su mu jedva spasili ruku koju je skoro izgubio.

Stanari ulice progovorili su o zločinu. “Još sam bila u autu i čula sam pucanj, ali nisam znala o čemu se radi. Pas je zalajao i onda sam ga odvela. Unuka i ja smo izašli iz ona je rekla: ‘Joj, eno policajac leži na podu, mrtav…”, kazala je za RTL žena koja živi u kući ispred koje se Bezuk ubio.

Unuka je rekla kako joj se činilo da je ranjeni u policijskoj odori. Kasnije su doznali da je uistinu dobro vidjela.

Ljudi su duboko potreseni

“Odozdola je dolazio automobil i tu je stao i odmah je uzeo mobitel. Ja sam mu samo rekla da sam čula pucanj. To je sve što sam doživjela i još uvijek ne mogu doći k sebi”, kazala je žena.

“Vani sam čekala baku da izađe s autom i kada sam se okrenula vidjela sam čovjeka koji leži u krvi. Nisam od šoka mogla doći k sebi”, ispričala je unuka za RTL.

Majka djevojke rekla je da nisu vidjele počinitelja. “Da su izašle koji trenutak ranije, tko zna što bi bilo s obzirom na stanje u kojem je bio i tko zna kuda bi pucao”, kazala je majka djevojke.

“Cijeli dan sam u šoku i mislim da to nikad neću izbaciti iz glave. Osjećala sam se grozno”, zaključila je djevojka.

Povratak na Net.hr