ŽIVI NA TRI ADRESE / Sjećate li se Ive iz 'Zabranjene ljubavi'? Danas slavi 40 godina, ali ne izgleda tako

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Marija je napustila ulogu u 'Zabranjenoj ljubavi' kako bi mogla putovati

26.4.2024.
12:47
YouTube/Screenshot
VOYO logo

Glumicu Mariju Kobić pratili smo u seriji "Zabranjena ljubav" na RTL-u, čije su propuštene epizode dostpune na Voyu, a Marija danas slavi 40. rođendan.

Serija je krenula s prikazivanjm 2004. godine, a čini se kao da Marija od tada nije ostarjela ni dana, već na najnovijim fotkama na Instagramu na kojem redovno objavljuje fotke, izgleda gotovo jednako kao što je izgledala prilikom svog angažmana u seriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
puno prerano /

Desetljeće bez Maje Petrin: Iznenadna smrt voljene glumice šokirala je Hrvatsku

Image
puno prerano /

Desetljeće bez Maje Petrin: Iznenadna smrt voljene glumice šokirala je Hrvatsku

Ulogu Ive Lončar u "Zabranjenoj ljubavi" je napustila 2007. godine kako bi mogla putovati, a danas je vrlo aktivna na društvenim mrežama na kojima dijeli fotografije s egzotičnih lokacija. Živi na čak tri adrese, Zagreb, Bali i Dubai, a radi kao instruktorica joge pa su njezine fotografije često povezane uz vježbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S partnerom odselila nakon 19 dana poznanstva

Marija svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali je poznato da je u vezi s putopiscem Tomislavom Perkom, a svog je partnera znala samo devetnaest dana kada je odlučila poći za njim u Južnu Ameriku o čemu je pisala i na njegovom blogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Polako počinjem shvaćati gdje sam, što sam, kako sam. Sjećaš se kad sam krenula k Tomislavu u Južnu Ameriku? Mnogi su govorili kako sam hrabra. Otići za nekim kog sam poznavala devetnaest dana i ostaviti sve za sobom. Ali ja ne mislim da sam bila nešto posebno hrabra. To je bilo skroz u mom stilu: putovanje, micanje, svakodnevne promjene i sad zasvrbe tabani kad se sjetim. Ali odlazak na Novi Zeland i pokušaj da izgradimo sve ispočetka: nađemo dom, posao, prijatelje, skužimo jezik, grad i običaje, stvorimo neku svoju priču – to ja zovem hrabrošću. I opet kao i u svemu, trebalo je samo krenuti. Odlučiti se i odvažiti na skok u nepoznato. I onda se samo prepustiti", pisala je Marija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prva epizoda serije "Zabranjena ljubav" emitirana je 25. listopada 2004. godine, a sastoji se od 805 epizoda koje su prikazane kroz četiri sezone.

RTL je 4. travnja 2008. godine, nakon 759. epizode, prekinuo prikazivanje, ali se ona ipak nastavila snimati pa je 13.travnja 2008. objavljeno kako je snimljeno svih 805 epizoda. Smatra se najdužom serijom ikad snimljenom u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seriju 'Zabranjena ljubav' gledajte na RTL2 i platformi Voyo!

POGLEDAJTE OVAJ VIDEO: Intervju Zabranejna ljubav

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo